Repertoire


Mensen houden van muziek:

Geluid klinkt van klankbeker tot het oor. Akoestische muziek geeft rust en ontspanning. Muziek doet even vergeten en ontspant de geest. Koperblaasinstrumenten zijn gedurende de geschiedenis o.a. gebruikt om “feestelijke” en “plechtige” momenten extra glans te geven, en dit gebeurt nog steeds.

BoneBrass levert hierin ook een bijdrage. Muziek met voor elk wat wils, zowel oorspronkelijk en (zelf) gearrangeerd voor trombone ensemble. Muziek die we op enthousiaste wijze presenteren met tekst en uitleg.

Het repertoire omvat meer dan tweehonderd nummers, voor elke gelegenheid, variërend van de late renaissance tot hedendaagse composities zowel klassiek als licht, van statig tot swing. Door te kiezen voor een zo allround programma is het voor de luisteraar steeds weer boeiend om van de warme vocale koperklanken te genieten.

De programmakeuze is altijd in overleg met de organisatie. En het is daarbij mogelijk om samen met andere (zang) solisten, sprekers, cabaretiers, orkesten, koren en ensembles te musiceren.

 


 

 

× Whatsapp